Mund të shikoni fermat tona këtu    Hidhi një sy tani!!

Ferma

NGA FERMA NË TAVOLINË

Zbuloni rrugën e qumështit

Si prodhohet dhe përpunohet qumështi Lufra?

Fermerët tanë i ushqejnë lopët me ushqim natyral. Kjo bën që qumështi i tyre të jetë cilësor, i shëndetshëm dhe me të gjitha vlerat ushqyese.

Fermerët pastrojnë dhe dizinfektojnë gjirin e lopës para mjeljes. Stallat jane të pajisura me dhoma për mjelje me aparatura moderne.

Në fabrikë qumështi kalon në proces pasterizimi i cili vret bakteret patogjene. Këtu bëhet edhe standartizimi i yndyrës sipas produkteve përkatëse.

Qumështi i pasterizuar dhe nënproduktet e tij vijnë nga ferma në market brenda 24 orëve, nëpërmjet një rrjeti logjistik të mirëorganizuar.

LUFRA, LIDER NË CILËSI

Kontakt

  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  +355 68 90 22 120
  Autostrada Lushnjë-Fier km7
     Bishqethem, Lushnje 9001
  Lagjja Nr.1
     Rrogozhinë 2503

Pikat Tona

  • Lushnjë
  • Tiranë
  • Korçë
  • Sarandë
  • Rrogozhinë

Shërbime të tjera

Lidhuni me Ne